Opening tweede inschrijvingsronde

We zijn erg blij met het grote aantal aanmeldingen dat wij hebben ontvangen in de eerste inschrijvingsronde. Dank voor alle aanmeldingen! Op basis van de aangegeven criteria is een selectie gemaakt. De uitslag hiervan is gecommuniceerd naar de personen die zich hebben aangemeld.

Uit de aanmeldingen en de selectie die is gemaakt blijkt dat er ruimte is om de inschrijving opnieuw open te stellen. Deze aangescherpte inschrijvingsronde is specifiek voor de postcodegebieden 9161 en 9162, Hollum en Ballum. Alle criteria voor deze tweede ronde vindt u hier.

Ondernemers en bewoners van deze postcodegebieden kunnen zich aanmelden tot 18 juli 2014 om in aanmerking te komen voor het thuis verkrijgen van een hoog innovatieve brandstofcel. Uit de eerste selectie blijkt dat met name agrarische bedrijven, winkels, groepsverblijven en locaties waar woningen of appartementen verhuurd worden aantrekkelijk zijn.

Comments are closed.